Kesäistä viikonloppua

Aah...nautitaan viikonlopusta, loma loppui ja viikon verran on "harjoiteltu" työssä oloa. Lähinnä se on ollut tietokoneen ääressä istumista, tarkoitus on saada syksyksi verkkokurssi sähköturvallisuustutkinnosta valmiiksi. Lisäksi painaa opekorkean työt, joita syksyllä tulisi saada tehdyksi... se töistä.

Juon pari kupillista kahvia, ja aion sitten lähtee leikkaamaan nurmikkoa. Osalla nurmesta kasvaa kauniisti apilaa, joten jätän sen kohdan leikkaamatta. Mutta muutoin saada kohtuu siisti nurmi tavoitteeksi :)

Viikon päästä onkin menoa, koska täällä kylällä järjestetään kylämarkkinat ja niiden järjestelyyn menee aikaa jo torstai-illasta, kun on tarkoitus saada merkittyä myyntikojuille paikat. Lisäksi tulee fillarirata kouluikäisille ja siihen tulisi saada tehdyksi merkinnät.

Siivousurakka jatkuu vielä, edellisenä yönä noin kolmeen asti tuli siistittyä autotallia ja vielä se jatkuu. Että voi ihmiselle kerääntyä kaikkea tavaraa, tosin osa esim. vanhoista papereista on mm. isäni lähettämiä kirjeitä rintamalta jatkosodan aikaan ja sitten ym. mielenkiintoisia papereita oman lapsuuteni ajoista. Tässä riittääkin selvittämistä... hmmm.

No, tärkein on että nykyiset tavarat löytävät paikkansa ja minäkin ne löytäisin.
Eikun siivoamaan...

Kommentit

Anonyymi sanoi…
Töitä, ruohonleikkuuta ja siivoilua. Samanlaista kuullostaa olevan kuin meilläkin. Tosin meillä on nyt autotalli enemmän näitä remppatarpeita pullollaan, mutta vielä edelleen jotain lasten kamoja, mitkä voisi heittää vaikka uffelle tai pitää pihakirppiksen... Ehkä joskus.
Matti sanoi…
Meillä oli kylämarkkinat, jonne järjestettiin lasten kirppis. Meiltä ei hirveesti mennyt tavaraa, mutta tulos oli luokkaa 40 euroa. Ensi vuonna järjestetään uudet kylämarkkinat, ja sinne varmaan uudet kirppikset

Suositut tekstit