Kirjoittamisen vaikeus - mitä kirjoittaisi

Heh, lienee luomisen tuskaa tämä kirjoittaminen. Juttuahan kyllä liikkuisi päässä, mutta kun en saa sitä kirjalliseen muotoon. Tuossa viime viikolla päättyi deadline kesälehteen ja vaikka kuinka yritin puristaa juttua, ei millään tahtonut löytyä tekstiä ja varsinkaan, että se olisi lehtijutun näköinen. Asiaahan olisi, mutta kun ei tuu, niin ei tuu.

Toinen murheenkryyni on tuo opinnäytetyö. Sain materiaalia käyttöön, mutta kun tässäkin tuo kirjoittamisen aikaan saaminen tekee stopin, niin en millään saa aikaiseksi kuin muutaman lauseen pätkän. Prkkk...

Eilen olin hautajaisissa. Täti siunattiin viimeiselle matkalle. Niin, niin se vaan on meidän suvussa, että vain hautajaisissa tapaillaan sukulaisia. Mukavahan oli vaihtaa kuulumisia, monen vuoden jälkeen, surullisesta tilaisuudesta huolimatta. Hienoo nähdä kuinka serkun lapsista oli jo kasvanut isoja aikuisia...niin se aika menee...

Pääsiäinen on tällä viikolla, luonnollisesti se tietää lyhyempää työviikkoa. Tämä pääsiäinen meneekin nyt laivalla, kun suuntaamme keulan Tukholmaan. Ei kai siellä mitään tapahdu pyhien aikaan, mutta onhan edes laivamatka.

Työssä on seesteistä pari viikkoa, sitten on kevään sähköturvallisuustutkinto rutistus. Kertaamme vielä tutkinnon aiheita ja kehitämme hakumenetelmiä, jotta itse tutkinnossa osaisi löytää oikeat vastaukset. Kolme tuntia ei loppujen lopuksi ole kovinkaan pitkä aika. STM:n jälkeen onkin CADS-viikko, joka vapun takia supistuu yhdellä päivää. Pääpaino on sähkö- ja kylmälaitepiirustuksilla, mutta mukana on myös piirtämisen toteuttamista tietokonepohjaisilla suunnitteluohjelmilla.

Kevät on tulossa, mutta säiden suhteen voisi todeta kevät keikkuen tulevi. Välin paistaa ja sitten taas tulee lunta tai räntää. Säässä pitäis tapahtua käänne lämpimämpään, mutta koskahan... odotellaan.

Näin munkin elämästä :)

Kommentit

Suositut tekstit