Blogia, pressaa ja pakkasta

Opeopintojeni omaan blogiin kirjoittelin blogien mahdollisuuksista opetuksessa. Toki mahdollisuuksia on, kunhan jaksaa ja on vaivaa tänne kirjoittaa. Omalta kohdata myönnettävä, etten kovin ahkera bloggaaja ole, mutta yritän kuitenkin. Enemmänkin lueskelen muiden blogeja ja minusta on hienoa, että on paljon ihmisiä, jotka osaavat haluavat harrastaa eri asioista ja niistä blogiin kirjoittaa.

Pakkanen kovisteli nurkkia ja mittarikin maksimi/minimi asteikolla kertoi -32 astetta olleen kylmimillään. Ja eipä mittari herätessämme juuri -30 enempää näyttänyt, hiljalleen nosti lämpötilaa. Onpa Sallan suunnalla ollut -40, joten ihan riittävästi tänne etelään kiitos.

Toinen äänestyskierros näissä presidentinvaaleissa. Ehdokkaina kaksi henkilöä, jotka omaavat mielipiteiltään samoja politiikasta, mutta edustavat eriarvoja. Jotenkin ollut mielenkiintoista seurata kuinka avoimesti ihmiset kertovat ketä he aikovat äänestää. Jos ajattelisi keskustelun aihetta käytävällä, voisko yhtä avoimesti sanoa, äänestin sitten Haavistoa tai Niinistöä. Helppo on kertoa se asia facebookissa. Kun kyse on oikeastaan henkilövaalista, onkin helpompi sanoa ketä äänestää. Tulisiko seuraavista kunnallisvaaleista samanlaista ilmiötä, että - äänestin sitten Möttöstä, Möttösellä on arvot kohdallaan kunnan johtoelimiin. Kertoisikin jo ennen varsinaisia vaaleja oman kantansa. Katsotaan kuinka käy.

Oli miten oli, omasta mielestäni nyt pressaehdokkaat edustavat itselleni sitä, että kumpi tahansa voisi olla presidentti. Valinta on joko 2 tai 6, se selviää äänestyskopissa, kumman laitan. En todellakaan tiedä nyt kumman numeron laittaisin...

Kommentit

Minz sanoi…
Blogit ovat oiva apu niin opetuksessa kuin varsinkin tiimityöskentelyssä, jos porukkaa on vähääkään laajemmalti. Siis vähintään aikataulujen, etappien ja tavoitteiden tiedottamisen kannalta. Siellä ne sitten ovat ja säilyvät ja tulevat tarvittaessa myös päivitettyä kaikille samaan aikaan, jos tulee tietoihin muutoksia. Olen itse tykännyt.

Ja vähän huvittuneenakin olen tätä pressanvaalia seurannut, kun oikeasti en katso presidentillä olevan Suomessa edes pahemmin valtaa. Kunhan suunsa osaa aukaista, selvästi itse haluaa tointa, ja omaa jonkinlaiset käytöstavat, niin ok on. Ja vähän enttententten meininkiä se tosiaan näiden kahden kanssa on, kun tuntuvat ihan kaikista asioista olevan samaa mieltä... Jopa niistäkin asioista, joilla ei ole käytännössä presidentin työn kannalta mitään merkitystä. Heh!
Matti sanoi…
Tässä omia opeopintoja käydessä pohtii kaikenlaista ja toivoisin, että tää teknologia helpottaisi näitä hommia.
Pressan vaalit selviää tänään. Katsotaan mitä saa voittaja aikaan. Edustajahan se pressa on, ei hänen tehtäviin kuulu tehdä politiikkaa.

Suositut tekstit