Se on taasen joulu...kuu

Niinhän se 2012 joulukuu on jo puolessa välissä ja viimeiset ravistukset, niin ollaan jo paukuttelemassa raketteja vuodelle 2013 ja homma alkaa alusta.

Pitäisikö muistella mitä tänä vuonna tapahtui? Jos suoraan sanon, ja sanonkin - ei kiinnosta. Mua ei ole koskaan kiinnostanut pohdiskella menneen vuoden tapahtumia. Uutisjuttuja muistutellaan vuoden ajalta, mutta en omiani ala kaivelemaan. Ei sen takia, että olisi jotain hävettävää tai ikävää, mutta sanotaan - aika kultaa muistot (tai sinnepäin), niin se riittänee. Niitä sitten pulpahtaa muistista esille.

Lunta on tullut jo mahdottomasti, voiskohan vielä toivoa lumilinkoa pukilta? No, kola ja käsipelillä toimiva linko riittänee, tarvinneeko tuota pihapätkää lingolla aurailla. Kolan työntöö, niin kunto kasvaa.

Ictus Spein rivessä tauon jälkeen olisi joulukonsertin paikkaa. Perjantaina Orimattilan kirkossa 21.12. lauleskellaan tuttuja lauluja, tosin osin eri stemmassa vetelen. Tulee vaihtelua lauluihin. :)

Työrintamalla on kiirettä, uudet tutkinnon perusteet tulee ottaa huomioon koulutuksessa ja kovasti tässä vuoden aikana olen suunnitellut koulutuksia ja nyt toteuttanut, joten aika stressaavalta näin aluksi tuntuu. Mutta tasaantuu tuossa kunhan päästää ensi vuoden puolelle. Uutta haastetta tuo S3 sähköturvallisuustutkinto, jonne Tukes on lisännyt uusia aihealueita.

Kyläyhdistys hommassa helpottaa , kun jään pois puheenjohtajan nuijan paukuttelusta. Kun ei oikein aika ja tarmo riitä, niin miksi sinnitellä hommassa. Jäänkin rivistöön, jolloin uusi puheenjohtaja voi ottaa homman hoitoonsa.

Vielä matemaattinen laskutehtävä: mikä luku saadaan, kun ravistetaan lumista kuusta?

- 600

Hyvää joulua ja mikäli tämä vuosi meni niin sanotusti pyrstölleen, silloin parempaa vuotta :D

Matti

Kommentit

Suositut tekstit