Kaksituhattakolmetoista - uutta pukkaa

No niin, viime vuotinen maailmanloppu tarkoittikin sitä, että ei auta kuin ruveta järjestämään varastotilaa. Tuntuikin, että täällä varastossahan se maailmanloppu onkin, kaaos mikä odottaisi pääsyä muuallekin taloon. Mutta ei tule onnistumaan, painetaan päälle kuin yleinen syyttäjä ja pistetään paikat järjestykseen.

Tipaton tammikuu - hah, rännit tiputtaa vettä ja piha on loskan vallassa. En lähtenyt vetämään asfaltille saakka, oltais saatu luistelurata pihaan. Auton renkaan jäljet tasoittelen, niin ei tarvi viikonloppuna hakkaa kirveellä tasaiseksi.

Uusivuosi meni perinteisesti, pikkasen rakettia, naapureitten kanssa vähän häppää ja turinaa maailman menosta ym. Paukuissa panostettiin enemmän näkyvyyteen kuin ääniin ja mukavahan noita vajaan kymmenen metrin korkeuteen valoshowta oli katsella kuin pilviin saakka lentäneitä raketteja. Aikamoinen taistelutanner tämä oli puolenyön aikaan.

Puheenjohtajuus kyläyhdistyksessä päättyi vuodenvaihteessa, halusinkin pois, kun en katsonut ehtiväni tehdä asioille juurikaan mitään. Periaatteenikin on,jos en ehdi panostaa asiaan juurikaan, miksi sitten hilluisin siinä nuijan varressa. Muutakin ohjelmaa tässä keväällä on, kun saisimme Nastolan alakouluja kiinnostumaan fillarimestari kilpailuista.

Oleskeluyhteiskunnasta toimintayhteiskuntaan, ei ole kukaan kattamassa pöytää. :D

Kommentit

Suositut tekstit