Laiskiaissunnuntai

No niin, kylläpäs tänään on laiskottnut ihan urakalla. Aamulla oli niin vaikea luopua vällyistä ja nousta ylös. Mutta pakkohan sekin oli tehdä. Nousemista kyllä nopeutti, kun muisteli eilistä Putous ohjelmaa. Pelottava ajatus, että Läntinen olisi ollut sängyn alla. Olisi ollut vaikka Anna Puu, niin olisi unta painanut...ööh...maannut...siis ollut vaan pitempään vuoteessa.

Eilen olikin seurattavaa tv:ssä, kun tuli Putous ja UMK2013:n finaali. Kai sitä tuntee itsensä jotenkin kuuluvan joukkoon, kun twitterissä twiittien vilinässä itsekin mukaan tempauduin. Olihan se hienoa, että kaikki somelaiset muijat ja jätkat saavat pitää Karimin mukana kilpailussa. Harmittaa vain Sanna-Raipen putoaminen. Mutta näillä mennään.

UMK2013:n finaalissa valittiin Suomen edustaja Euroviisuihin. Kyllä mun suosikki oli Krista Siegrids ja voittohan siinä tuli. Musiikillisesti monella oli hyviä esityksiä ja hienoa että tällä maalla on tulokkaita musiikin saralla. Mutta tusinatuote on tusinatuote ja se sykähdyttää ehkä se hetken ja jää sinne unholaan.

No mites meidän musiikki, mites sillä menee? Meillä oli perjantaina tapaaminen ruoan, juoman ja laulunkin kera ja suunnitelmissa pohdittiin loppuvuonna mahdollisesti toteutuvaa Saksan matkaa. Näillä näkymin olisimme menossa Weissenburgiin ja lähiseudulle pidennetyn viikonlopun muodossa joulukuun puolenvälin paikkeilla. Meillä oli vieraana henkilö, joka selvittäisi mahdollisuuksiamme esiintyä neljästi eri paikoissa. Tiukkaahan se on, mutta jos mahdollisuuksia on siihen, ottakaamme tehtävä vastaan. Mutta katsotaan nyt päästäänkö sinne Saksaan, ettei käy kuin viimeksi.

Tv -ohjelmista vielä. Uutisvuoto oli kakistanut itsensä vauhtiin, kun vieraana olivat nämä bussissa housuun kakanneet päätoimittajat. Hieno homma, kakkahuumori elää, mistä Samppa Linna oli myös kakilla ruvennut runoilemaan. Toivottavasti oli pyyhkinyt puhtaalla paperilla liikutuksen kyyneleet rakkausrunosta Jennille. Edelleen laiskottaa, mutta ei ihme tänäänhän on laiskiaissunnuntai. :D Pulla suuhun ja sohvalle.

Kommentit

Suositut tekstit