Suomi 100 ja mites muuten meni tämä vuosi?

Suomi 100 tai sanotaanko mielummin Suomi sataa. Vuosi jää kyllä mieleen huonommista kesistä säiden suhteen, vaikkakin ihan hyviä hetkiäkin löytyi. Mutta kertausta vuodestani:

Työrintamalla tuli vuoden alussa kun minut osa-aikaistettiin. Työssä ja palkassa se ei näkynyt juuri muuten, kuin tammikuun liksa maksettiin vasta helmikuussa.

Tammikuussa meillä oli kuoroesiintyminen Liperiin. Koska musiikillinen johtajamme ei osannut päättää lähdöstä, reissusta tuli aika tiukka. Lähdimme junalla aamusta kahdeksan aikaan ja kuorolaulut esitettiin klo 14 aikaan ja takaisin lähdimme iltajunalla. Aikamoista menoa, mutta hieno kokemus muiden kuorojen kanssa! :-)

Maaliskuussa olimmekin Lammilla laulamassa, kauniissa kivikirkossa.

Kevät meni aika tasaseen työssä. Paras päätös oli kesäkuussa ennen lomia, jolloin tein lyhennettyä viikkoa. Sain jotenkin omaa aikaa ja vähän pituutta lomakauteen.

Lomani aloitin käynnillä Provinssirockissa Seinäjoella, pitäneen kai kerran 50 vuodessa käydä sielläkin. :-D Juhlinnat jatkuivat kaverin 50v paivillä ja rippijuhlilla, jotka tietysti sattuivat samaan viikonloppuun. Muuten loma meni kotimaan lomailussa ja sain vihdoinkin uusittua piharakennuksen pariovien ulkovuorauksen. Jipii!

Syksy olikin tasaisen tappavaa tahtia töissä. Viikosta toiseen opetusta eri ryhmille. Olen kyllästynyt tähän työhöni, mutta hyvät työkaverit ja ihan ok palkka pitää vielä kiinni.

Syksyn piristysruiske oli kun kävimme viikon Belgiassa Gentissä. Vaikka sääkin alkoi lokakuussa olla syksyinen Belgiassa, pieni hetki lämpötilassa noin +17-18 astetta nosti mielialaa kun Suomessa jo elettiin räntäkautta.

Nyt on joulu mennyt ja uutta vuotta odotetaan.  Koskaan ei ole ollut näin paljon kysymyksiä ensivuotta ajatellen. Töitä kyllä on ja koulutettavia, mutta kiitos reformin - en vastusta muutoksia - mutta näin sekavaa alkua en muista olleen. Tulee koulutusjohtaja ja koulutuspäällikkö ja kumpainenkaan ei vielä tiedä tehtävävistään tarkkaan. Aikaisemmalta ajalta tuli mieleen kehittämämme vitsi - esimies vaihtuu, emme tiedä kuka se on, mutta yhtä epäillään. :-D

Hyvää uutta vuotta 2018 ja jaksamista vielä tälle juhlavuodelle!

Kommentit

Suositut tekstit