Hiljenee työpaikka joulun viettoon...

Hiljaiseksi käy käytävät, ei kuulu juuri kenenkään askel eikä puheensorina. Lähdetään sitten joulun viettoon. Täällä nykyisessä työssäni onkin hyvä järjestely, joulun ja uudenvuoden välipäivät ovat palkallisia vapaita, joten niissä ei kulu lomapäiviä. Muutenkin näin alussa tässä työssä ei lomapäiviä ehdi kertyä, ensi kesällä on viikko kesälomaa.

Eilen pidimme munkkikuoron konsertin, mukava oli nähdä ihmisiä paljon kuuntelemassa meitä. Me halusimmekin luoda mielenrauhan tunnelmaa ihmisille, jotka tulivat kuuntelemaan meitä. Heijastimme kirkon kattoon tähtitaivaan ja kirkkokäytävää valaisi rippikoululaisten rivi kynttilöin. Musiikkimme teksti on latinaa, joten tuttuja ei sieltä pahemmin löydä, mutta tarkoitus onkin musiikin olla meditoivaa ja se tähtitaivas yllä yhdessä loisivat sellaisen tunnelman, että voisi hetkeksi unohtaa joulukiireen, sulkea vaikka silmänsä ja palata ajatuksissa lapsuuden jouluihin. Kiitos ihmisille, jotka olitte meitä kuuntelemassa. Kaikki yhdessä loimme joulun rauhaa.

Tänä vuonna ei suurempaa joulusiivousta tarvi tehdä. Eteisen seinä on vielä tasoittamatta ja hiontapöly leviää kyllä kuitenkin pitkin asuntoja, joten perussiivous riittää. Balén karvat täytyy sohvalta yrittää saada irti.

Iloista joulumieltä ja hyvää joulua!

Kommentit

Anonyymi sanoi…
Oikein mukavia joulunpyhiä!
Anonyymi sanoi…
Tunnelmallista joulua sinne! :)

Suositut tekstit