Hyvää uutta vuotta 2008!

...kakstuhattaseitse...äsh... kakstuhattakahdeksan

Uusi vuosi saatettua alkuun perinteisin menoin. Olimme ensin alkuillasta kyläilemässä ja lasten iloksi ammuttiin isoimmat paukut ja jatkettiin kotona naapureiden kesken kunnes saatiin virallisesti vuosi vaihtumaan. Koirien takia olikin hyvä olla kotona pahimpaan aikaan, eipä oikein houkuttelut auttanut vaikka availin ovea niille, et menisivätkö ulos.

Matkalla opettajuuteen..., kovasti yritän saada alkuun tekemättömiä töitä. Loppuvuodesta olisikin tarkoitus valmistua. Hyvä uutinen tuossa viime vuoden lopussa on, että uusi työpaikkani tukee pedagogista opiskelua palkallisesti tämän vuoden alusta. Alunperin oli käytäntö, että se on palkatonta.

Työn alle tulisi saada kevään kuluessa opettajaharjoittelut, lopputyö ja muukin kirjallinen tuotanto. Ensimmäisenä onkin kasvatustieteen esseet.

Tuleeko nyt talvi? Avaus oli ainakin hieno, kun saatiin edes kevyt peitto lunta. Aavistuksen verran tuli valoisampaa. Pieni kauhukuva kävi mielessä, että kun sitä lunta nyt odotellaan, tuleekin joku talvimyrsky, joka tuo talven lumet kerralla. Mut toivotaan, ettei ilmastomuutokset ole tässä suunnassa hurjistuneet.

Onnellista uutta vuotta kaikille!

Kommentit

Anonyymi sanoi…
Hyvää alkanutta vuotta! Tänään tuossa takkaa lämmittäessä mietin, että meneepä hyvä hiillos hukkaan, ois voinut grillata makkaraa, vaan eipä ollut :)
Anonyymi sanoi…
Hip hei,
uusi vuosi vanhan vei!

Olkoon tämä vuosi 2008 parempi kuin edeltäjänsä, vaikka hienoja juttuja onkin takana! =oD

Suositut tekstit