Joulun odotusta

Joulu on taas tulossa. Ei enää montaa päivää odottamista. Heh, odottamista... eihän sitä enää niin odota joulua kuin ennen. Mutta onhan se oikeastaan vuoden kohokohta, voi oikeastaan huokaista syvään ja miettiä mitä tuli tehtyä vuoden aikana. Samalla virittäytyä uuteen vuoteen, parempaan sellaiseen.

Omaa joulun odotusta on tietysti virittänyt oma syntymäpäiväni, 16. joulukuuta. Niin, viime vuonna tuli 40 mittariin ja matka kohti viittäkymppiä on alkanut. Etukäteen tietty tulee ajatelleeksi, että vanhaksi ollaan tulossa, mutta kun se ikä on kohdallaan huomaakin, et parhainta aikaa eletään.

Aloitin kuun vaihteessa uudessa työpaikassa. Työkuviot on aika samoja kuin ennen, mutta uuden talon uudet tavat teettää työtä. Edellisestä työpaikasta kuulee huhuja, että useampikin olis sieltä lähdössä. Sääli, jos siellä hommat ajetaan alas. Mulla tuntuu nyt olevan töitä, opiskelijat ovat lähinnä kylmäalan opiskelojoita, mutta sähköä niissäkin laitteissa tarvitaan.

Mietityttää tää talven tulo, viime vuonna oli hetken aikaa tässä joulua odotellessa lunta, mut nyt ollut oikeastaan nimeksi. Sen verran :D, et kävin hakemassa lapsen hoidosta pulkalla. Välillä kyl raapi tietä, kraah...

Kommentit

Anonyymi sanoi…
Sulla on synttärit päivää mua ennen :)
Anonyymi sanoi…
Uusi työpaikka aina aiheuttaa "töitä"; uudet työkaverit, työtavat, rutiinit. Mutta kyllähän niihin sisälle äkkiä sitten lopulta pääsee. Onnea sinulle vaan uuden työpaikan johdosta!

Meillä on nyt ysiluokkalainen poikamme miettinyt ryhtymistä sähköalalle. On nähnyt jo meidän remonttia tehdessä, kuinka tärkeä työ se on - ja kuinka hankala on saada sähkäriä taloon, että haluttujakin ovat, töitä siis pitäisi riittävän tulevaisuudessakin. Täytyykin tutkiskella, miten hänen kannattaa lähteä opiskelemaan alaa, että pääsisi kaikkein kivuttomimmin työnsarkaan kiinni. Yhteishaut kun ovat ihan kohta jo vastassa.
Matti sanoi…
Jojo. saatko lahjoja synttäreillä vai vaan jouluna?

Minz, voin suositella sähköalaa. Kiinnostava ala, erilaisia kohteita, sähköpuolella työnkuva voi olla varsin laajaa. Mahdollisuuksia on nuorisopuolen koulutuksena tai, jos esimerkiksi menee lukioon ja aikuiskoulutuksena myöhemmin hakeutuu alalle.
Anonyymi sanoi…
Oon aina saanut lahjoja sekä synttäripäivänä että jouluna. Nykyään nuo synttäilahjat ovat kyllä aika harvassa, mutta sehän johtuu iästä. Siskoni kyllä aina muistaa... Mites siellä?
Matti sanoi…
Pieniä lahjoja on tullut, mutta suurempia juhlia niinkään ei ole vietetty kuin viime vuonna. Näin joulun alla ei porukat oikein joulukiireiltään ehdi juhlistaa synttäreitä.

Suositut tekstit