Tenkkapoo - runotorstai

Pian koittaa aika joulun,
unohtaa voi työn ja koulun.
Kadut loistaa jouluvaloissa,
kynttilät syttyy monissa taloissa.
Joulukortteja kovasti kirjoitetaan,
niitä aletaan postittamaan.
Joulukalenterikin on ostettu,
ekat luukut avattu.
Ruokalistaa mietitään,
mitä aattona syödään.
Lahjalistaa laa....

Nyt tulikin tenkkapoo... mitä vaimolle lahjaksi?

Kommentit

Genoveeva sanoi…
No juu, meille naisille on niiiiiin helppo ostaa. Kuka tykkää timanteista, kuka kullasta, kuka turkiksista....mä tykkäsin kirpparikirjoista; ex- siippa tiesi minkä kirjailijan teoksia milloinkin keräilin. Helppoa. L.Onervaa, Waltaria, milloin mitäkin. Eli tenkkapoo pois...osta mikä häntä kiinnostaa.
Anonyymi sanoi…
Genoveevalta tulikin hyviä neuvoja. Vielä laitan lusikkani soppaan ja ehdotan jotain hoitolahjakorttia (täysihoito hierontoineen, altaissa lillumisineen, illallisineen - siippa tietysti mukana - taikka sitten osaksi: jalkahoito, manikyyri, kasvohoito...). Näistä yleensä nainen kuin nainen on mielissään! =oP
Matti sanoi…
Kiitos Genoveena ja Minz vinkeistä :). Juu tää joulun aika pistää miettimään näitä lahja-asioitakin. Tiukka syksy vaimolla ollut, kun aloitti näyttötutkintotoimikunnan sihteerinä ja nyt ollut avustamassa opiskelijoiden kanssa pikkujoulu revyyn esiintyjien kampauksia. Vaimo on hiusalan opettaja.
Anonyymi sanoi…
Lahjakortti on kiva! Minzillä oli hyviä ideoita,
toinen juttu olisi taas yhteinen lahjakortti teille molemmille, esim. kylpylä- tai hotelliviikonloppu jossain! Hemmottelua teille molemmille. Sellaisen lahjan tahtoisin ainakin itse... (Haikon kartanossa ja Holiday clubin kylpylöissä on ainakin edullisia tarjouksia...)

Tulin muuten katselemaan kuka oli kommentoinut blogissani. On niin kiva saada kommentteja! Tsemppiä opintoihisi!

Suositut tekstit