One cup a coffee, please!

Huu-o-menta (haukotus)

No hereillä oltu jo oikeastaan ekaks seitsemältä, sit yhdeksältä uudestaan. Mut oikein ramasee vieläkin. Kahvi jäi laittamatta kuppiin, kunhan juon sen niin alkaa ehkä päivä tästä vauhtiin. Periaatteen mies - ehdoton ehkä.

Munkkikuoron kanssa pohdittiin tulevan vuoden tapahtumia. Päätavoite olisi Weissenburg Saksassa, muita esinntymisiä huhtikuussa Miestapahtuma Orimattilassa, keikka Sysmään ja loppuvuodelle pieni joulukonsertti Orimattilassa, kenties lähiseurakunnissa myös. Mulle ongelma on tuo Saksan keikka, koska olen juuri vaihtanut työpaikkaa, mulla ei keräänny lomapäiviä kuin 1½ viikolle. Aikataulua ei saada lyötyä lukkoon useasta tekijästä johtuen, joten voipi olla, että jää Saksan keikka näkemättä ja kokematta.

Loppiaisena esiinnyimme Pukkilassa, pienessä puukirkossa. Tunnelma oli hieno ja yleisöäkin oli paikalla peräti noin 40. Ei mennyt kulttuuritilaisuudeksi, kuulema kulttuuritilaisuus määritellään siten, että tilaisuudessa on enemmän esiintyjiä kuin yleisöä.

Uutta aktiviteettia hain osallistumalla kyläyhdistyksen toimintaan. Ei sen puoleen, että täysin toimeton olisin, vaan halu tutustua muihinkin ihmisiin, kuin ihan lähinaapurit. Pari vuotta asuttu ja kadun toisen pään immeiset just tunnetaan. Ei juuri muita.

Voi, se vene on hankittava ensi kesäksi. Venepaikka meillä on, mutta vene vielä puuttuu. Alle kilsa on venerantaan ja kunnan uimapaikalle...

Eiköhän aloiteta siivouspäivä! :)

Kommentit

Anonyymi sanoi…
Moi Balee

Vai hyvin heräät pimeässäkin ;)

Mikäli olen ymmärtänyt, laulat mieskuorossa (munkkikuoro). Siitähän kai tuo blogin nimikin... ;) Minusta mieskuorolaulu on upean kuuloista!

Millaista venettä olette muuten harkitsemassa? Purje- vaiko moottorivenettä?

Hieno uusi kuva tuossa :)
Matti sanoi…
Balee
Kyl se vene on soutuvene. Mikäs sen mukavampi kuin soudella kesäpäivinä.

Meillä on gregoriaaninen kuoro, jossa laulan tenoria. Eli munkin elämästä ;)
Anonyymi sanoi…
Heippati! Käytkös poimimassa sivultani jotain sinulle kuuluvaa :)

Suositut tekstit