Helmikuista päivää

Hiljaiseloa nyt työtehtävissä, tällä viikolla ei olekaan enää opiskelijoita. Pidin kaksi päivää sähköturvallisuustutkinnon valmistavaa koulutusta ja sain päivitettyä verkko-opetusympäristön materiaalin osalta. Nyt tarvii tehdä opetusmateriaalia verkkoon. Ajattelinkin, kun tuolla opekorkeessa on tarkoitustehdä verkko-opetukseen kurssi, niin toteutan samalla tätä työtäkin mitä teen.

Voi voi, miten toi meidän remppakin on venynyt. Ajatus oli jo jouluksi saada hommat valmiiksi, mut niin se vaan kaikki touhut yhdessä pistää aikataulun tiukalle. Sitten kun oli tuo viikon sairastelu, ei juuri mitään saanut aikaiseksi. Mutta nyt on hyvä tatsi päällä! :) Eilen sain tehtyä lattian uuteen vaatehuoneeseen.

Maailman menoa, mietitään tuleeko talvea ollenkaan. Nythän tiedossa olisi pakkasia. Viime viikonloppuna pidimme talviriehaa ja pelko oli, että lähteekö ihmiset liikkeelle loska säässä. Mutta tulihan ihmiset! Jess!!!

Kommentit

Anonyymi sanoi…
Siellä sentään remontin suhteen tapahtuu jotain. Meillä vain jossitellaan ja odotetaan "sitten kun"... =o)

Poika nyt sai hakupaperinsa järjestykseen ja amikseen sähkölinjalle nyt on sitten ensisijaisesti pyrkimässä. Toivotaan, että onnistuu tässä. Kesäkuun puolivälistä eteenpäin tulee tiedot, mihin pääsee.

Iloista ystävänpäivää tässä samalla! :)
Matti sanoi…
Kiitos!
Hiljalleen etenee, sain kodinkoneet paikalleen. Vielä kytkeä syöttö astianpesukoneelle ja letkut kiinni. Sais tänä viikonloppuna maalaushommat viimeisteltyä ja pääsis kaakelihommiin.
Anonyymi sanoi…
Kiva että kävit kommentoimassa blogissani!

tuollaiset remonttihommat kuulostavat tosi mielekkäiltä..elähän ota stressiä vaikka ne kestävätkin suunniteltua pitempään. niinhän siinä aina käy ;)
Anonyymi sanoi…
Sitä talvea minäkin vaan jaksan odottaa! Ensin sataa lunta, mutta seuraavana päivänä kaikki on poissa...nyyyh. Remonttihomamt ovat rankkoja jos on paljon tekemistä. Mutta sitten kun kaikki on valmista, on mukava olla ja voi olla ylpeä itsestään :) Jaksuja remppaan!

Suositut tekstit