Perjantai

Viikonloppu edessä. Lauantai tultava töihin, koska osa kursseista pyörii iltaisin ja viikonloppuisin. Noh, saadan saldopäiviä kesälle.

Sairastelu on jatkunut, flunssa perkule viime viikonloppuna tukki nenä ja sen jäljiltä on korvakäytävässä tulehdusta ja se nyt sit saada pois. Ei nää nykytaudit niin helpolla lähde.

Talvi on näyttänyt kauniita päiviään pikku pakkasilla, huomaa kuitenkin jo noin 70 km työmatkalla päivittäin miten lumet voi olla jo lähtenyt. Onneksi kotipihalla on mukavasti lunta, näyttää ihan mukavan talviselta.

Angelalla oli meemi, jossa oli millaiselle kurssille haluais. Tällä hetkellä kiinnostaa verkko-opetuksen kurssi. Eli pääosin meidän aikuiskoulutuksen teoriakoulutuksesta olisi verkossa ja lähipäivinä keskitymme käytännön harjoitteisiin. Tarkoitus on suunnitella verkkokurssi, jossa opiskelijat voivat opiskella sähköturvallisuustutkintoon. Katsotaan mitä siitä tulee =) Pedagogisessa koulutuksessa alkaa juuri verkkokurssin toteutus, joten ajankohtainen duuni.

Juu, tiedän tiedän, rempan pitäisi jatkua. Jos ensi viikolla saatais hommattuna ne kaakelit, alkais keittiö näyttää toisenlaiselta. Seinää on maalattu ja listaa tulis hankkia samoin kalusteita. Kyl tästä valmista tulee.

Munkkiköörikin lähtee kesäkuussa Saksaan. Pääsemme ensimmäiselle ulkomaan matkalle esiintymään. Tiedossa olisi kaksikin esiintymistä eri kirkoissa, joten mielenkiinnolla odotan päästä laulamaan keski-eurooppalaiseen katetdraaliin. Millainen kaiku odotettavissa... vau...
Esimakua meidän lauluista http://www.virtualkatedralen.fi/demo10.html

Terve!

Kommentit

Anonyymi sanoi…
Ai, reissaamist tiaros! Sitä sit o tavotepäivä olemas, ni o motivoitumist harjotuksiski. =oD Kivaltaha kuullost toin vireom mukkaa - ku olis oikke kunnon äänentoisto, ni varmasti o oikkiast viäläki hianomppa.

Suositut tekstit