Voihan miestapahtuma

Voi voi, kyllä meinaa olla motivaatio hukassa näiden lauluharkkojen suhteen. Varsinkin, jos nää keikat on tälläisiä. Alunperin meillä oli tarkoitus esittää kirkollisessa miestapahtumassa messukaavan mukaisesti laulumme. No, kun on kyse eri seurakuntien yhteisestä tapahtumasta, tietenkään ei erimielisyyksiltä vältetty ja ohjelmaa rukattiin viimeiseen päivään saakka. Niinpä laulut kutistuivat muutamaan lauluun ja vielä tilaisuuden alussa ei ollut tietoa kuinka monta laulua voidaan esittää. Lisäksi järjestäjät olivat unohtaneet meidät pois ohjelmasta, toki meidät kuulutettiin itse tilaisuudessa.

Ok, tilaisuus tilaisuutena ei parane turhia valitella, mutta valmistautuminen siihen on eri tasoista, kun tietää mitä tehdään. Sama koskee meidän Saksan matkaa, tätä on vetkuteltu nyt koko kevään ja laulut on tiedossa, mutta järjestelyt on auki.

Remppa jatkuu, nyt on ollut hyvä fiilis taas tehdä hommaa. Rankka työputki on takana ja ensi viikko on hieman iisimpi. Toki puuhaa riittää niin opekorkeen töiden suhteen kuin muutenkin.

"In vernali tempore... kevät kaunis koittaa..."

Kommentit

Suositut tekstit