Kesäistä juttua

Mukava käydä muiden blogeissa lukemassa, oma blogi tuppaa jäämään päivittämättä. Yleensä on , että jutut mitä voisi kirjoitella blogiin ovat mielessä työn tai touhun aikana ja sitten kun istahtaa tähän koneen ääreen, niin eipä juuri tuu mitään mieleen.

Eilen kuitenkin avasin fillarikauden ja mielestäni ok matkalla, noin 20 km lenkki. Nythän Lahdessa on nämä formula veneet ja oikeastaan niitä varten en polkassut Lahteen vaan että paikallisella rautatieharrastajayhdistyksellä oli tapahtuma viikonloppu. Luinkin lehdestä, että klo kolme lähtee höyryjuna Heinolaan ja ajattelin fillarilla polkasta paikalle, mistä näkee läheltä kun se painaltaa ohitse. Mulla oli oma kännykkäkamera mukana, jotta saisin pikku-Jumbosta kuvan, mutta tottakai tekniset ongelmat sotki kuvion ja sain tyytyä katselemaan kun juna iloisesti vihellellen painalti ohi kohti Heinolaa. Jatkoin itse tapahtumapaikalle sain sentään Ukko-Pekan kuvaan. Mukana oli myös mobilistien pikkuautoja. Tulevaisuus kun polttoaineiden hinnat nousevat...?

Nyt tuulee ulkona aika kovaa, ajatus olisi mennä katsomaan Vempu diesel-veturin matkaa Heinolaan. Jos siitä saisi otettua kuvan...

Kommentit

Suositut tekstit