Kesäloma ohi - arjen aloitusta

Loma on ohi, mutta kesäähän on vielä jäljellä. Työpaikan vaihdoksen takia lomapäivät jäi kahdeksaan ja sisään tehtyjen tuntien ansiosta sain venytettyä vapaata kahteen viikkoon. Huomenna taas pörhältää kohti työpaikka... Pitääkin muistaa ottaa pikakahvia mukaan, koska kahvila on kiinni ja ainoastaan automaattikahvia on ehkä tarjolla.

No, vähän päästiin reissun päällekin lomalla. Käytiin äitini luona pohjanmaalla. Se reissu poiki asuntokaupat, ostettiin valmistuvasta kerrostalosta yksiö äidilleni. Entisessä ei ollut hissiä, mutta tässä on. Kauppa lähellä ja keskustaan noin 2km. Onhan asunnolla hintaa, mutta äitini on säästänyt edellisen asunnon rahat, joten isoja lainoja ei tarvita.

Pohjanmaalla oltiin kolmisen päivää ja sieltä jatkoimme Saarijärvelle. Löysimme puuhapuiston, jonne sai ottaa lemmikkieläimet mukaan. Ei tarvinnut koiria istuttaa autossa, kun itse olimme puistossa. Samalla alueen leirintäalueelle sai ottaa koirat mukaan, joten oli hyvä paikka.

Kommentit

Anonyymi sanoi…
Oli sinulla sentään jonkun verran lomaa. Yrittäjänä minä kun en tällaista käsitettä tunne lainkaan. Sitä on ikäänkuin aina töissä, vaikka olisi hiljaisempaakin. =oD Rapsut Baleelle!

Suositut tekstit