Voi näitä päivityksiä...

Huomasinpa vaan, että tänne omaan blogiin ei ole tullut kirjoiteltua tovin mitään. Enpä ole oikein netin ääressä ollutkaan, jos nyt pakollisia laskunmaksuja ja työsähköpostien lukemisia ei oteta huomioon. Elämä on mennyt muissa touhuissa ja hyvähän se on, että ei tää netti ole ollut se tärkein.

Työssä on sinänsä mielenkiintoin vaihe, kun kokeilen tekemääni verkkokurssia ensimmäisillä opiskelijoilla. Opiskelijan etua on se, että aina voi vaihtaa takaisin lähiopetukseen, jos ei verkko-opetus innosta tai muuten tökkää. Tarkoitushan ei mulla ole kaikkea laittaa verkkoon, mutta kiinnostusta tuoda vaihtelua ja valinnanvaraa perinteiseen rintamaopetukseen on ollut motiivina. Kesä ja syksy on ollut sitä aikaa kun olen tehnyt materiaalia ja luonut mallia. Odotellaan palautetta opiskelijoilta parin viikon päästä! :)

Yhdistysasiatkin meinasi pukkaa ahdistukseksi päälle, kun yhdistyksen tilikirjat olivat kateissa ja lisäksi iltapäiväkerhotoiminnan tiedot jonnekin hävinneet. No nyt ovat tilikirjat löytyneet, mutta iltapäiväkerhon toimintakansio on edelleen jossain ja sitä tarvittaisiin. Onneksi muista papreista sai selville tarvittavat tiedot, mutta kaikki olisivat olleet siinä kansiossa.

Opekorkea alkaa olla loppusuoralla, enää lopputyö ja muut rästit, niin alkaisi pedagoginen olla plakkarissa. Tiukkaa vääntöä vielä tulee, mutta uskoisin selviäväni vuoden loppuun mennessä.

Syksyn pimeys pukkaa päälle. Oikeastaan pidän pimeästä varsinkin, jos on kirkas tähtitaivas. Näin elo-syyskuussa on mukava katsella taivaalle, kun suht pienellä vaatetuksella pärjää. Talven pakkasissa taas joutuu pukemaan reilusti päälle.

Kommentit

Anonyymi sanoi…
Kiirettä pukkaa! =oD Tuo kuullostaa kyllä mielenkiintoiselta tuo verkkokurssi. Itse jossainkohti osallistuin palkanlaskijan täydennyskurssille verkko-opetuksena ja kyllähän siinä on sekä omat hyvät, että huonot puolet. Tuli ainakin tiedot täydennettyä!

Iloista syksynjatkoa!

Suositut tekstit