Marraskuu...läpi repaleisen lokakuun... (Miljoonasade)

Marraskuun pimeys on tullut. Ei sen puoleen, että se olisi kauhea asia. Pidän pimeydestä, onhan sitä synnytty vuoden pimeimpään aikaan. Odottelen kyllä lumia, jotta edes pieni valkeus yössä olisi. Mutta saanhan sytytellä lyhtyjä pimeelle pihalle.

Jotenkin kuitenkin on raskas olo. Olen duunissa selvitellyt oppisopimusasioita ja aikamoinen sekamelska niissä on. Onneksi joka päivä ei ole opetusta, joten voi edes jollain tavoin saada aikaa sille. Lisäksi tarjouksia koulutuksista oli jäänyt erään ylemmän tason henkilön pöydälle, joten kahteen vuoteen osa koulutuksita on jäissä.

Kohta on taas sähköturvallisuustutkinto rumba, edelleenkin -thänks- kiitollinen, etten ole varsinainen järkkääjä, mutta siivu siitä tulee mulle kuitenkin. Jotain mukavaa on päästä vaihteeksi pitämään yrityksille sähkötyöturvallisuuskoulutusta, peräti kolme keikkaa =).

Opiskelut pedagogisessa laahaa vähän jäljessä. Mä melkein koko kesän nysväsin kasvatustieteen esseetä ja nyt kun pitäis lopputyö olla pulkassa, ei innostusta ole yhtään. Katselin, että 20op vielä puuttuu...

Kotonakin olis tekemistä, mut oon vaan jotenkin puuttuu innostus. Vaimon kanssa ollaa erimielisiä sisustuksesta, joten hommat odottaa myöhempiä hetkiä.

Kyläyhdistys hommassakin on ollut vaiherikasta, kun puuttuvia hommia yritetty saada tehdyksi. Tilintarkastajien lausuntokin saataneen syyskokoukseen!!!! Lisäksi yksi hallituksen jäsenistä menehtyi moottoripyöräonnettomuudessa syksyllä. Odotankin, että millainen porukka jaksaa kahlata ensivuoteen.

Jotain hyvää löytyy laulupuolelta, päästään nyt vihdoin sinne Saksaan. Joulukuussa gregoriaaninen kuoromme esiintyy Weissenburgissa ja päästään ensimmäiselle ulkomaan keikalle! Hip hei!!!!!!

Kommentit

Suositut tekstit