Kosketa kylää - ei se pure

Mukavaa, että on erilaista toimintaa. On toimintaa koulumaailmassa, on toimintaa harrastuksissa ja vielä kyläyhdistys toiminnassa. Mutta kuinka sitä huomaakaan, että ei sitä enää niin revetä moneen asiaan.

Koulumaailmassa ollaan odottavalla kannalla. YT-neuvottelun tuloksia on siirretty kuukaudella eteenpäin. Ehkä hyvä, mutta epävarmuus on vaikuttava tekijä, joka kyllä taustalla painaa mieltä. Töitä on aika tasaseen tahtiin, nyt vedetään sähköturvallisuustutkinnon valmistavaa koulutusta, kohta CADSiä ja myöhemmin keväällä lämmityslaitteiden at:lle sähkötekniikkaa. Syksyllä olisi opiskelijoina kylmämestarit, eli kylmäalan erikoisammattitutkintolaiset. Tiedossa siis haasteita. Samalla on tarkoitus saada pedagoginen pätevyys ajantasalle.

Harrastuksissa eli munkkikuoron kanssa ollaan mukavissa vaiheissa. Saksaan on saatu päänavaus ja nyt odotellaan ohjelmiston vahvistamista. Kesäksi olisi keikka Weissenburgiin ja joulun alla perinteemme mukainen joulukonsertti myös Weissenburgiin ja Heidenheimiin olisi odottamassa. Kuulostaa aika mukavalta :)

Aloitin vuoden alussa puheenjohtajana kyläyhdistyksessä. Jep, tiukkaa on. Ollaan saatu kutakuinkin perusasiat kuntoon, mutta nyt aletaan kehittää kesän ja syksy toimintaa. Suunnitelmissa on teema - kosketa kylää- , jossa halutaan tuoda toimintaamme enemmän avoimeksi kyläläisille. Tunnettuahan on, että pieni porukka tätä aktiivista toimintaa pyörittää, mutta ehkä avoimuuden kautta tilanne muuttuisi.

Mutta ihanaa, että ollaan kevättä kohti menossa. Ehkä ei ihan lämpömittarista huomaa, mutta valoisuus on mukavasti lisääntynyt.

Kommentit

Suositut tekstit