Hyvää loppuvuotta - johan täävuosi on jo pitkällä.

Tulihan sentään kunnon talvi. Lunta on reilusti ja pakkanenkin paukkuu nurkissa. Tässä jo edellisissä talvissa ajatteli ilmaston lämpenemisen vieneen talvet mennessään, mutta nyt näyttää toisin.

Olimme viikon Kanarialla, ja siellä kesäisissä ilmoissa nautiskeli ulkoilmasta ja allasuinnista. Sää tosiaan suosi meitä, kun lämpötila oli +23-24 ja aurinko paisteli lähes kokoajan. Ei tullut tippaakaan vettä. Tuuli hieman puhalteli reippaammin, mutta tulopäivää lukuunottamatta, se ei paljoa haittanut.

Hrr...paluu takaisin on totuttelemista. Heh, 40 asteen muutos on aikamoinen ja sen kyllä huomaa. Juuri kun tottui lämpöön, niin nyt itää totutella kylmään. Mutta ei valiteta...otetaan nyt talvesta kaikki irti. :D

Vuosi 2010 uudet jutut ja uudet kujeet... heh ;)

Kommentit

Minz sanoi…
Tuon matkan jälkeen taitaakin todella kylmältä nämä kelit tuntua. Mutta äkkiä tähän tottuu! Lumi on kaunista! Pikkupakkasen kun meille antaisi - ja pitäisi talven ajan. Olisin TOSI tyytyväinen. Koiratkin tykkäävät sellaisesta pienestä kylmyydestä enemmän kuin kesän helteistä - ja olen täysin samaa mieltä! =o)

Reipasta vuodenjatkoa!

Suositut tekstit