Talvista menoa...

Pakkaset paukkasivat välillä kovastikin, kun eräs aamu auton mittari näytti -30 astetta. Hetken aikaa tuli räpyteltyä silmiä, mutta kun kylmyys alkoi tunkeutua vaatteiden läpi, tajusi tosiasian...hrrr...kylmähän täällä on. Piuhan päästä auto jaksoi lähteä käyntiin, mutta muuten se olisi jäännyt siihen.

Työt ovat alkaneet vilkkaasti vuoden alusta. Kurssi aloitti tammikuun puolessa välissä, alkukuu valmisteluja ja nyt opetukset ovat käynnissä. Pientä viilailua ja tilat alkavat olla valmiit.

Muutenhan tuntuu, että paljon olis tekemistä ja vähän aikaa. Kyliksen hommissa on omat tohinat, mutta kun nyt uudet toimihenkilöt on nyt nimetty, uskoisin tämän homman lähtevän hyvään alkuun. :)

Itselle ja perheellekin tulisi jättää aikaa, ja siihen täytyy satsata kevään kuluessa. Työpäivät ovat venyneen pitkään ja kotona on jatkettu hommia...nyt alkaa normipäivät!!

Kommentit

Minz sanoi…
Juu, tämä talvi on ollut OIKEA talvi. Vaikka pakkanen on paukkunut, olen nauttinut tästä kauneudesta - ja nautinpa jopa sellaisista asioista, mistä en yleensä kovasti tykkää, kuten esimerkiksi sauna pakkasessa lenkkeilyn jälkeen. Herkkua!

Ajan jakaminen töitten/kodin/harrastusten kesken on toisinaan haastavaa. Mutta kun sen saa sujuvasti kulkemaan, kaikki voittavat. Energiaa!

Suositut tekstit