Tietokonetta, syksyä, valoa ja kylppäriremonttia.

Tehdäänpä välillä tätä sosiaalisen media välinettä eli blogia. Juu, kotona jatkuu pesytymiskaaos, kun kylppäri on ollut kolmatta viikkoa käyttökiellossa. WC:n hana alla ei juuri hampaita enemmän saa pestyä, ja kun vileä lämminvesivaraajakin on poiskytketty ei lämmitä vettä saa kuin veden keittimellä. Mutta jospa nyt kaahden seuraavan viikon aikana päästäisiin taas normaaliin olotilaan.

Syksy tulee ja näin syksyllä tulee valaistus asiat ajankohtasiksi. Pidän toki luonnonvalosta, mutta keinovaloin tuotettu tunnelmavalo tuo fiiliksiä. Seurailenkin eri blogeja, jos hyviä valaisinvinkkejä löytyisi. En toki kaipaa kirkasta valoa, vaan pienikin lamppu on hyvä valaistuslähde. Samoin tulee pohdittua ohjauksia, miten saadaan valot päälle ja pois.

Oppiminen ja työskentely verkossa on tämän päivän ohjelmana. Välillä itsekin opiskelijana. Erilaisia välineitä on opetukseen, mutta tulisi vain kehittää miten näitä käyttää omissa opetuksissa. Connectpro ohjelmisto mahdollistaa videoneuvottelut, Ning sosiaalisen ympäristön ryhmätöissä...
On niin paljon kaikkee.... :)

Kommentit

Suositut tekstit