Junailua ja lenkkeilyä



Kävimme koirien kanssa katsomassa missä valmiudessa on Villähteen asema. Laiturit olivat valmiin näköisiä, mutta ympäristössä on viimeistelyä.

Aikataulun mukaan 12.12. tänä vuonna alkaa liikennöinti. Olenkin tätä odottanut, lyhentää omaa työmatkaan käytettyä aikaa puolituntia.


Vielä ei pysähtyvät junat näy...

Koskas ne junat tulee... katselee Minttu radan suuntaan....
Baléa ei pahemmin junat kiinnosta.



Syksyistä maisemaa, aurinko laskee niin aikaisin...


Lenkillä.

Kommentit

Minz sanoi…
Siellähän ollaan sitten jo noin lähellä uutta aikaa. Me ollaan yritetty saada henkilöliikennettä junaan Tku-Uki, mutta se vain ei ota onnistuakseen. Pojalla vielä koulua Ukissa ensi kesään saakka ja sitten sillä radalla ei enää meidän kohdalla olekaan mitään isoa merkitystä. Vaikka tulisi taatusti jokunen kesäretki tehtyä kauniiseen pikkukaupunkiin - onhan siellä serkkujani kuitenkin.

Aina, jos pystyy työmatkoissa aikaa säästämään, niin se on kotiinpäin!

Mitäs teillä karvaturrit näistä sateista tykkäävät? Meillä nämä sadesään ulkoilut eivät ole mitään herkkua tassuttelijoillekaan...
Matti sanoi…
Olihan tässä vääntöä, että nämä seisakkeet tänne saatiin. Hankkeen puuhavetäjän tarmokas ajaminen ja Lahti-luumäki rataremontin yhteensattuma oli se, että nyt ne tuli. Kunta täällä on ollut hyvinkin passiivinen ajamaan tälläsiä asioita. Vaikka luulis lisäävän Nastolan vetovoimaa uusista asukkaista, kun kunnassa tulee olemaan kolme junaseisaketta.

Harmaa snautseri on vähän hieno helma säiden suhteen, musta sentään menis melkeen säässä kuin säässä. Ja sen verran mustiksia ovat toisilleen, että kun toinen menee, niin kyllä toisenkin pitää päästä.

Suositut tekstit