Lunta maassa ja pakkasta

Tulipa sitä lunta mukavasti viikolla, jotta joutui lumikolaa ottaa esille ja alkaa työntää pois pihalta. Vaikka Tikkurilan seudulla se olikin aika loskasta, onneksi meillä se oli pakastunut ja helpompi työntää pois. Talvi siis tullut.

Eniten mietityttää taas näittein luistelukenttien hoito. Vaikka itse en olekaan juuri innostunut luistelusta, on se kuitenkin tärkeä osa tässä kylässä ihmisten vapaa-ajan vietossa. Jotenkin on vaikea käsittää, että tällainen toiminta on meillä talkoolla tehtävä, kun naapurikaupungissa se on kunnallisesti hoidettu. Toki ymmärrään rahan tiukkuuden ja että jokin korvaus talkoista maksetaan, mutta sen talkooporukan saaminen kasaan on tässä tuottanut ongelmaa. Ihmisten sitouttaminen ja mahdollisimman monen, jotta yksittäisten selkärangasta ei vedetä kentänhoito. Mutta yritetään vielä saada kentänhoito kuntoon.

Joulu lähestyy kovaa vauhtia ja ns. kiireet. Työssäoppimista itselläni, olen Seinäjoella viikon tutustumassa kylmäalan yritykseen. Itsenäisyyspäivä viikonloppuna kyläyhdistyksen joulumarkkinat ja sitten Ictus Spein kanssa laulukeikat Hartolaan, Weissenburgiin ja oma konsertti Orimattilassa. Onneksi ollaan sovittu olevamme joulu kotona ja välipäivät myös. Ehtii sitten h u o k a s t a helpotuksesta.

Kommentit

Minz sanoi…
Töitä ja touhuja monenlaista siellä. Hyvä, että rauhoittuu jouluksi. Pitää sitä ottaa aikaa ihan itsellekin ja rentoutua kunnolla. Hyvä, hyvä!
Matti sanoi…
No, eilen selvis sitten, että emme lähde Saksaan... voi, hel....

Suositut tekstit