Juna saapuu raiteelle 1

Se suuri päivä koitti 12.12. kun Villähteelle lähes 50 vuoden tauon jälkeen pysähtyi juna. Noin -20 asteen pakkanenkaan ei pelästyttänyt sinnikkäitä katselijoita, kun kuulutuksen kera ilmoitettiin junan saapuvan klo 8:58 ja aikataulun mukaan saapuikin ja lähti. Itse en vielä astunut junaa, enkä aio vaikka ilmainen kyyti olisikin tarjolla Uudestakylästä Villähteelle puolen päivän aikaan. Juhlajuna saapuu 11:59. Säästän "neitsytmatkani" maanantain työmatkalle aamulla klo 7.02 junaan. :)

Klassinen tilanne järjetelyissä, tarkoitus oli aamuhämärään laittaa jokunen tuli, mutta eipä sitten ne syttyneetkään ja kädet kohmeessa oli hankala sytyttää. Ja tietysti kamera pakkasen takia alkoi piiputtaa akkua ja sain otettua vain parikuvaa. No, onneksi kännykkäkameralla sain itse junasta kuvaa.


Kommentit

Minz sanoi…
Se on sitten uuden ajan alku siellä teilläpäin tämän suhteen. Huomenna jännä "neitsytmatka" töihin sulla! ;D

Tuo kameran toimintojen (ja akun) jähmettyminen näissä pakkasissa alkaa kyllä olla tuttua - ja harmittavaakin. Kumma muuten, miten kännykät tuntuvat kestävän pakkasia paljon paremmin - onko niissä tekniikka jotenkin näppärämpi? Siis kameratoimintoa ajatellen...
Matti sanoi…
Meillä Nastolassa tuli oikein kansanjuhla, kun porukkaa tulikin enemmän junalla, kuin olivat kunnassa odottaneet.

Suositut tekstit