Uusi suunta

Niin siinä vain kävi, että Balé elämä päättyi. Liikkuminen ja pystyssä pysyminen oli jo vaikeaa ja kun lisäksi tuli kivut, oli parempi päättää kärsimykset siihen. Balé luovutettiin eläinsairaalalle, jossa tulevat eläinlääkärit voivat tutkia nyt näitä sairauksia ja kenties Balé auttaa tulevia sairaita koiria.

Kesää kohti menossa, lomat ovat vasta heinäkuun lopulla. Meillä alkaa uudet kurssit kesäkuussa ja jonkunhan on hoidettava tätä koulutuspuolta. Aikuiskoulutuksessahan ei tunneta opettajien pitkiä lomia.

Ruohonleikkurikin saa viikonloppuna kesästartin, kun ruohokin alkaa olla jo aika korkeaa. Muutoin puutarhahommat on hyvässä vaiheessa, sain kuin sainkin kasvimaan käännettyä ja entiset kasvupläntit on pistetty nurmikolle.

Alankin valmistautua "perjantaisaarnaan" sähkötyöturvallisuudesta. Päivä puhetta, ilta ilman ääntä :D

Kommentit

Minz sanoi…
Voi surku! :( Mutta ehdottomasti parempi päästää pikkuinen perheenjäsen mahdollisimman kivuttomasti pois, vaikka ei se päätös koskaan taida helppo olla.

Koulukausi alkaa kohta olla ohi ja meilläkin vietetään sitten pojan valmistujaisia, sähköasentajaksi kun itsensä koulutti. Nyt tuntuu vain olevan hankalaa löytää sitä työpaikkaa, kun vaatii ekaksi vuodeksi pätevän työvalvojan ja armeija olisi alkamassa seuraavan vuoden alusta... Ei ole helppoa tuo nuoren miehen oleminen ennenkuin tuo velvollisuus on tavalla taikka toisella poissa kuvioista.
Matti sanoi…
Se on sähköalalle alkuun pääsy vaikeaa, mutta kun onnistuu pääsemään "sisäpiiriin" ei pitäis olla ongelmia. Sitähän toivotaan töihin sähköalan ammattilaista, mutta kun ei ammattilaiseksi tule kuin vuoden työkokemuksen jälkeen.

Suositut tekstit