Lokakuista sunnuntaipäivää

Viime yönä näkyi upeasti tähdenlentoja. Eipä tarvinnut kauaa odottaa, kun ensimmäiset osivat näkökenttään. Varmaan olisi näkynyt enemmän, jos ei olisi katuvaloja ja kuu mollottanut taustalla. FB kaverit olivat bonganneet melkeen sata tähdenlentoa. Kannatti käydä katsomassa.

Huonosti tulee kirjoitettua tänne blogiin, vaikka opettajana onkin vähän velvollisuus seurata ja osallistua sosiaalisen median välineisiin. Mutta tälläinen vähän niinkuin yleisblogi ei oikein sovi mulle. Balén poismenon jälkeen ei ole oikein koirajuttujakaan, kun ton toisen koiran haukkumisista viitsi aina kirjoittaa. :D Pidän sisustus- ja muotiblogeista lukea, mutta omista vaatteista ei juuri löydy kerrottavaa. Harrastuksistakaan ei oikeen ole, kun pidän taukoa Ictus Spei -munkkikuorosta ensi syksyyn asti ja Villähteen kyläyhdistyksellä on omat sivut, joita välillä päivittelen. Mutta ei tässä valittelemaan aleta, vaan kohti uusia uria. Aionkin panostaa nyt työhöni ja opiskeluuni pedagogisen pätevyyden hankkimiseksi. Tossa keväällä 2012 aloittan sosiaalisen median kurssin HAMKissa opekorkeessa ja siinä yhteydessä käynnistän ammattimielessä blogia ja wikiä. Aiheena on sähköturvalllisuustutkintoon valmistava koulutus.
Mutta tännekin jotain tulee, aiheet saattavat mennä enemmän omaan työalaani eil sähköön.

Yhdistystoiminta on kuin laiva aalloilla. Välillä on tyyntä ja välillä keinuttaa. Nyt keinutusta aiheuttaa tulevat henkilövalinnat. Porukka alkaa olla väsynyt toimintaan ja uusia ei tahdo saada. Katsotaan jännityksellä kuinka syyskokouksessa käy.

Työmatka Seinäjoelle alkaa tossa piakkoin, täytyy alkaa pakkailemaan hieman tavaraa. Hyvää vaihtelua saa, kun on joskus keikkaakin. Luennontoina sähkötekniikan perusteet kuten ohmin laki ja sähköasennustekniikan perusteet, johdon mitoitus ja käyttöönottotarkastus.

Moikka! :)

Kommentit

Suositut tekstit