Pääsiäisaika ja olut

Pääsiäisaika on hyvä kevennys työarkeen. Saa hetken hengähtää ja latailla akkuja. Vielä kuukausi nin alkaa helpottaa.

Pääsiäisenä oli aikoinaan usein laulukeikkoja. Käytiin joko kiirastorstaina tai pääsiäissunnuntaina laulelemassa. Nyt kun olen pitänyt vapaata laulamisesta, sitä kuorolaulamista alkaa taas arvostaa. Ne harjoitukset ja valmistautuminen esiintymään ovat olleet hyviä aikoja. Milloin on mennyt huonommin, milloin taasparemmin. Mutta eisentään ole tarvinnut hävetä esiintymisiä :-) Jahka saan opintoni järjestykseen, suunnittelen kuorolaulun aloittamista. Ehkä se on mieskuoro, ehkä Ictus Spei. Se on syksyn aikaa.

Mietin oman olutblogin tekemistä, mutta ehkä laitankin vaan tänne, kun noistasähköistä ei paljoa ole tullut kirjoiteltua. En mä mitään ryyppyblogia aio, vaan tummien olueidenmaistelusta. Olut makuni meni uusiksi,kun 1998 kävimme Järvenpään mieskuoron kanssa Irlannissa, lähinnä Dublinissa. Siellä pääsimme maisteleman Guinnessiaja sen jälkeen olen pyrkinyt maistelemaan tummia oluita. Ei nää meidän lager-oluet ihan rapakaljaa ole, mut menevät lähinnä saunaoluina.

Guinness on mielestäni hyvä makuinen. Olen myös huomioinut Karhun I tummanoluen. Hyvä maku, mutta hieman korkeampaan alkoholiprosenttiin verrattuna, ensi tuntuma on vetinen. Uudet tuttavuudet Keisari Året runt ja Blacktriar.

Kommentit

Nollavaimo sanoi…
No, höh. Karsee jano tuli. Oluen jano. Vieläkö tässä pitää kauppaan lähteä...
Matti sanoi…
Eikö Siwa ole aina auki. Kaikkien janoisten sankari Kari Grandin jälkeen.

Suositut tekstit