Viikonloppua ensimmäisen työviikon jälkeen

No niin, eka työviikko takana tätä vuotta. Heti kun lomalta tuli töihin, olikin kurssi perustutkintolaisia odottamassa. Piirrettiin tuleviin kytkentäharjoituksiin piirikaavioita ja lisäksi tutkiskeltiin sähköturvallisuusmääräyksiä lakien, asetusten ja standardien kautta. Viikonlopun siivoaminen on tullut jo perinteeksi, ei ehdi viikolla juurikaan imuroida ja luututa, joten se jää lauantaille. Mutta pistetään taustalle mukavaa siivousmusaa, niin eiköhön tämä tästä parane. Musiikkirintamalla odottanee mielenkiintoisia aikoja. Suunnittelemme munkkikuoron kanssaa tulevaa. Otin yhteyttä erääseen etelä-suomalaiseen seurakunnan kanttoriin yhteyttä, koska tossa viime viikolla huomasin, että siellä olisi vastaavanlainen kuoro, joka esittää gregoriaanista laulua. Kyselin heidän kuulumisiaan ja musiikistaan ja kerroin meidän kuorostamme. Seuraavalla harjoituskerralla kerronkin muille, että yhteydenotto on otettu ja ruvetaas miettimään mikä olisi yhteistyön kuvio. Olisikin mukava toteuttaa jotain yhteistä ja pääsisi uusiin esiintymisiin. Itselläni olisikin haave tuolla pääkopassa, että voisimme aikaan saada keskiaikaistyylisen messu, josta voisi tulla meidän ohjelmiston runkoa. ESS:ssä kirjoiteltiin ammateista ja ihmisistä. Silmiin pisti kirjoitukset ammattihenkilön kokemasta väkivallan uhkasta. Onko tosiaan tämä mennyt siihen, että väkivalta on oikeutus ja sen uhrilla on velvollisuus alistua? Ei voi tehdä eteisvahtimestarina töitä tutkinnan aikana, vaikka olisi syytön ja hoitajan täytyy tarkkailla, mihin se potilas aikoo kohta lyödä? Ihmettelen....????

Kommentit

Nollavaimo sanoi…
Mä taidan tietää, mistä porukasta puhut ja olen itsekin ajatellut mennä kuuntelemaan ko. porukkaa. Ihan kohta, melko lähelle. ;)
Matti sanoi…
Kunhan saadaan jotain konkreettista aikaan :D Viikon päästä olen menossa kuuntelemaan (vakoilemaan) keskiaikaista messua Pyhän Laurin kirkkoon. Tarkoitus etsii vähän vinkkiä ohjelmistoomme, mutta toki myös musiikillista nautiskelua hakemaan.

Suositut tekstit