Kuuluu huonosti ja vittumaisesti tehty.

Kaksi tarinaa hiihtoloman merkeissä.

Jenkeissä kulkuri astui pubin ovesta sisään kantaen isoa kangassäkkiä.
"Tarjoatko ryypyn, jos saat toivoa mitä haluat. Tämä säkki täyttää toiveesi" kulkuri sanoi baarimikolle. Baarimikko epäili ensin, mutta ajatteli kokeilla. Eihän menetyksenä ollut kuin yksi ryyppy.
" Toivon 100 000 dollaria!" sanoi baarimikko. Hetkeen aikaan ei tapahtunut mitään, kunnes koko pubin täytti 100 000 pollaria.
"Hei, toi säkkis kuulee väärin, minä pyysin 100 000 DOLLARIA enkä pollaria!" huusi baarimikko kulkurille. Kulkuri avasi säkin ja näytti sisällä olevaa 30cm pituista muurahaista.
"Luuletko, että minä toivoin 30cm pitusta murkkua?" tokaisi kulkuri.


Tämäkin jenkkilästä. Korkean pilvenpiirtäjän katolla oli baari ja sinne saapui aika juovuksissa oleva mies. Mies tilasi viskin ja joi kerta kulauksella lasin tyhjäksi. Sen jälkeen hän hoiperteli kaiteen reunalle ja hyppäsi alas. Ennen kuin muut asiakkaat ehtivät tajuta, sama mies tuli portaita ylös ja hoiperteli baaritiskille ja tilaisi taas viskin.
Tätä toistui useamman kerran, kunnes eräs asiakkaista tuli kysymään kuinka tuo oli mahdollista. Tulla elävänä takaisin.
Mies sanoi:" Shiellä on shellaine ilmavirtaus, joka heittää takashin alempaan kerroksheen. Kokeilepa.
Asiakas otti viski paukun ja hyppäsi kaiteen yli. Hetken oli hiljaista, kunnes alhaalta kuului kirkunaa ja hälytysajoneuvojen ääniä.
Mies kääntyi takaisin baaritiskille ja tilasi uuden viskin. Ennen kuin baarimikko antoi viskin miehelle, hän sanoi:" Kuule Teräsmies, sä olet aika vittumainen kännissä".

Kommentit

Suositut tekstit