Pikku maanantain mainingeissa

Tälläinen juttu:
Vanha pubin pitäjä oli jäämässä eläkkeelle ja möi liiketoimintansa uudelle ravintololoitsijalle. Siinä kaupanteko tilaisuuden päätteeksi, hän toivotteli onnea ja menestystä jatkajalle. Juuri poistuessaan hän kääntyikin sanomaan:" Meinasin unohtaa, täällä käy porukka kuuromykkiä. He ovat ihan mukavia kavereita, mutta kun kommunikointi on ollut hieman vaikeaa, olemme sopineet käsimerkeistä. Kun he nostavat sormen pystyyn, he tilaavat olutta ja kun he näyttävät kahdella sormella v -muodossa, he tilaavat viskiä.

Meni ilta jos toinenkin, ja eräänä iltana tulikin porukka iloisia veikkoja pubiin ja istuitui pöydän ääreen. Kädet alkoivat liikkua, ja uusi ravintololoitsija ajatteli, että he on varmaan niitä, joista edeltäjä puhui. Ja pian nousikin seurueesta käsi ja toinenkin sormi pystyssä. Uusi omistaja kantoikin olutta pöytään.

Meni jonkin aikaa, kun pöydästä nousi taas käsiä ja tilattiin viskiä. Niinpä ravintoloitsija kärräsi viskiä pöytään.

Myöhemmin puolenyön aikaan, hän huomasi kun porukka alkoi nojailla tuolilla pää taaksepäin ja suu ammollaan. Ravintoloitsijalle tulikin hätä, että mitähän he nyt haluisivat. Hyvänä asiakaspalvelijana, hän ajatteli, että olisiko heillä nälkä ja vei ruokalistaa pöytään, mutta porukka ei ollut moksiskaan. Ravintoloitsija mietti hetken ja soitti sitten edelliselle omistajalle kysyäkseen mitähän he nyt haluaisivat, halusihan hän palvella hyviä asiakkaita. Ravintoloitsija valitteli ja pyyteli anteeksi myöhäistä ajankohtaa ja kysyi mitä hänen nyt pitäisi tehdä. Vanha omistaja totesi vaan tyynesti:" Ei hätää, kun pojat ovat vähän ottaneet, ne alkaa laulaa." :D

Kommentit

Suositut tekstit