Suupieliä suuntaan jos toiseen

Varoituksen sanaa. Näissä vitseissä esiintyy joskus rumiakin sanoja. Turkka Mali totesi kerran, kun vaimonsa oli löytänyt paperin, jossa oli alekkain monta kertaa v-alkuinen sana. Vaimo oli kysynyt, miksi tälläinen paperi, niin Turkka totesi, että täytyy muistaa vitsien avainsanat.

Kun tuo hiihtoloma pukkaa niin seuraavaa:
Mies oli voittanut matkalahjakortin. Hän paineli matkatoimistoon, jossa virkailija onnitteli voitosta ja kyseli mihin mies haluaisi matkustaa. "Olisko jokin etelän matka?" virkailija kysyi. "En minä sinne,siellä on niin kuuma ja iho palaa!" mies nyrpeästi totesi. "Entä pohjoiseen?" kyseli virkailija."Siellä on niin kylmä ja paleltaa!" mies huusi. " No, entä Aasia, Thaimaa?" ehdotti virkailija. " En minä sinne, siellä on niitä trooppisia tauteja! mies vastasi."Entäpä kaupunkiloma Euroopassa?" virkailija kysyi. "En minä sinne, kun siellä on saasteita ja taskuvarkaita!" mies valitti.
Mikään ehdotus ei miellyttänyt miestä. "Olisi yksi kohde vielä, missä olisi yhdistetty hiihto- ja seksiloma mahdollisuus." virkailija ehdotti. "Jaa, mikä se olisi? " mies uteliaana kysyi. Virkailija näytti keskisormea ja totesi:" Suksi vittuun!"

Kommentit

Suositut tekstit