Kevään kohokohtia - Burleski festival

No niin, muutakin kuin pelkkää vitsailua. Nimittäin viikonloppuna oli kevään kohokohta eli Helsinki Burleski festival. Ehei, ei ole kuvia, tolla mun kännykkäkameralla saa vain surkeita kuvia. Ja sitä paitsi, tämä on kokemus joka pitää aistia kaikin tavoin. Ihan sama, jos laittaisi meidän munkkikuvan (tosin me emme riisuudu ;)) ja mitäs pidät gregoriaanisesta laulusta. Sama tässä, kuva kertoo sen hetken tilanteen, mutta se esitys, asut, liikkeet, jokainen yksityiskohta, musiikki, yleisön kiljahdukset. Se on sitä mikä pitää kokea!

Heh, juontajat olivat hyviä, varsinkin Eetu Rauhanen. Aikamoinen moottoriturpa :D. No, joo Nikola myös, vaikka jäi kyllä selvästi kakkoseksi.

Nyt kun on nähnyt useamman esityksen, alkaa mielessään laittelemaan niitä parhausjärjestykseen (suomea vai somea?). Tässä oli hyviä esityksiä, mutta se kohokohta jäi - tai tulihan se ihan lopussa :D (kameramiehen ylläri!) Mutta nyt odottelemaan ensi vuotta ja syksyllähän on Suomi-Gaala, jossa kotimaiset esiintyjät ovat. Sinne siis seuraavaksi! :)

Tai no yksi kuva, tyhjä kassi, mutta täynnä elämyksiä. ;)

Kommentit

Suositut tekstit