Ylösnousemus ja viimeinen ateria - menikö väärässä järjestyksessä?

No niin, kyllä se jonkinmoinen ylösnousemus on kun kelluu kylpylän altaissa ja käy useassa saunassa. Pakkohan siitä puhtaaksi on tulla. Altaat olivat ihan ok ja keskellä ollut vesipurskausten kenttä värivaloineen oli upean näköinen. Sen sijaan saunamaailma oli pettymys, toki usea sauna, mutta tavanomaisuudesta poikkeavia ne eivät juuri olleet. Höyrysaunassa tuskin höyryä, suolasaunassa vain suolakiviseinä ja loput tavallisia saunoja. Lisäksi aluern baarissa ei ollut henkilökuntaa, joten kokemus jäi pliisuksi.

Kylpemisen jälkeen käytiin syömässä, vedettiin vaimon kanssa hamppariateriat. Henkilökuntaakin tuntui olevan vähän, koska odotusaika tilaukseen oli kohtuu pitkä ja tilauksesta huolimatta osalle tuli väärät juomat. Naapuripöytiin tarjoilija valitteli ja pahoitteli. Saimaanrannan kylpylä on kyllä ihan ok paikka, jos sietää hieman asiakaspalvelun viiveitä.

Jeesus nousi kuolleista ja kuolemallaan kuoleman voitti ja aprillataan eka huhtikuun ansiosta. Olispa ollut työpäivä, olisi vaikka aprillattu, että vanha oppilashallintojärjestelmä tulee takaisin. :-)

Kommentit

Suositut tekstit