Suuntana viikonloppu

No niin, olo on kuin olisi puhunut kuukauden yhteen mittaan. Pää on aivan sekaisin kaikesta ja nyt vaan täytyis odotella tasaantumista. Eli tietysti kyseessä on puolivuosittain toistuvat sähköturvallisuustutkinnot, joissa ensin valmistavassa koulutuksessa paasaan aihetta läpi ja hoen vastatkaa näin ja älkää menkö vipuun väitteissä jne. Perään tulee kokeen valvomiset ja tarkastamiset. Ne odottavatkin heti maanantaina pöydällä.
Kivasti kevät on mennyt eteenpäin, nyt vaaaaan sataa. :(

Kommentit

Nollavaimo sanoi…
Arvaa vaan, oonko kiristellyt hampaitani ton pirhanan sateen takia... Mut eilen oli kyllä mieskuorolaulu ihan verratonta ! <3
Matti sanoi…
Kyllä mieskuoro sateen voittaa! Vapun aikaan laulettiin kevätlauluja ja serenadeja, oi niitä aikoja. Silloin vielä pankki tarjosi konjakkihuikat.

Vappuna alkaa pihan rapsuttelu, viimeiset lumet lähtee kohta. Kyl se kesäkin tulee, vaikka äsken tulikin räntää.
Nollavaimo sanoi…
Oi, serenadit...! Muistoja osakuntakuoron ajoilta... *huok*
Matti sanoi…
Perinteiset vappulaulut Järvenpäässä olivat Osuuspankin edessä. Ensin oli poljettava 7 km ennen oli perillä. Tietenkin kun vappusimassa oli hiukan muutakin kuin rusinaa. Äänenavaus ja sitten laulut. Vielä jotenkin muistan ne laulutkin.

Karonkat oli mukavia hetkiä. Oli mistä kuorosta tahansa, aina pystyi vähintään kvartetin pistää kasaan, kunhan oikeat stemmat löytyivät.

Suositut tekstit