Joulun aikaa.

No niin. Luoko joulu aina kiireen vai onko se jotenkin ohjelmoitu pääkoppaan, et kun mainitsee sanan joulu, niin tuntuu siltä että pitäisi häsätä sinne tänne ja tehdä sitä ja tätä.

No, Saksassa kävimme mukavalla kuorokeikalla. Omasta mielestäni pidin matkasta, koska tasoomme nähden teimme parhaamme. Ainahan korjattavaa on, mutta minun makuuni hyvin onnistunut. Eka keikka Wachsteinissa oli pienessä kirkossa, jossa akustiikka oli aika vaatimaton, mutta äänet kuuluivat hyvin. Emme ehtineet harjoitella ennen konserttia paikan päällä, vaan melkein suoraan estraadille telineitten kanssa. Itseni piti huolehtia, ettei kaapu syty palamaan lattialla olleen säteilylämmittimien päällä. :-D

Toinen konsertti oli Weissenburgissa, kulttuurikeskuksessa, joka ennen on ollut katollinen luostari. Siellä olikin tilaa lavalla, jopa ego mahtui hyvin lavalle. :-D Ekaa kertaa meillä oli väliaika, jotta saksalaisille saatiin myydyksi ruokaa mm. suomalaista lohta.

Kolmas konsertti oli Pappenheimissa, jossa myös majoituimme koko ressun ajan. Paikallinen luterilainen kirkko, joka viime tingassa tuli konserttipaikaksemme. Paikallinen kreivi, joka omistaa luostarikirkon, alkoi pistää hanttiin meidän tuloamme, joten jouduimme siirtymään toiseen kirkkoon. Nooh, Saksassa kirkkoja riittää. Tossakin kaupungissa peräti viisi.

Ei varmaan tarvi mainita suuresti, että saksalaiseen tapaan söimme ja nautimme juomista ihan kiitettävästi. :-) Danke schön.

No, ainoo vahinko oli matkalaukkuun hajonnut tuliais olutpullo.

Kuka tätä lukeekin, niin sinulle oikein hyvää ja rauhaisaa joulua sekä hyvää elämää vuodelle 2014.

:-)

Kommentit

Nollavaimo sanoi…
Samoin sinne oikein ihanaa joulua !

Suositut tekstit