Kynnyksellä uuden vuoden

No niin, näin tämäkin vuosi saa päätöksensä tänään. Eipä olisi uskonut, että vuoden vaihetta juhlistetaan lumettomassa maassa, plussa asteiden kera. En muista onko koskaan aiemmin ollut näin. Musta vesisateinen joulu ja uusivuosi pistää vähän ankeaksi. Mutta joulupukki toi tulikorin, jolla päästään valaisemaan pimeää yötä. :-)

En ole aiemmin enkä nytkään miettimässä mitä tuli tehtyä tänä vuonna. Mukava on kyllä selailla blogikirjoituksia ja ihmetellä mitä ihmettä olen vuoden varrella kirjoittanut. :-D Ainakin vitsejä olen kirjoitellut.

Ehkä suurin muutos oli toisenkin koiran kuolema. Vaikka se haukkua räksytti, niin kyllä se suuri muutos oli kun enää ei silmäpari seurannut jääkaapille, eikä pihalla heitellä keppiä, eikä leikitä piilosta. Mutta aikansa kutakin.

Mukavia asioita on vuoden aikana tapahtunut. Olen tavannut uusia ihmisiä, ensin somemaailmassa ja sitten heistä on tullut tosia. Ja toivottavasti myös jatkuu niin.

Työkuviot ovat ennallaan vielä, mutta uusia kuvioita aion kehitellä. Saada enemmän vuorovaikutteisuutta niin verkkoympäristön kuin lähiopetusten kautta. Vähentää luentomaista opetustapaa.

Uusia tuulia olisi kodinvaihdon kera. Yhteydenottoja on tullut ja kauimmaisin on Australiassa. Haave olisikin päästä käymään siellä. :-)

Hyvää uutta vuotta, kohta kirjoitetaan 2 0 1 4 !

Kommentit

Nollavaimo sanoi…
Sävelrikasta uutta vuotta sinne ! :)

Suositut tekstit