2015 on täällä!

Hyvää uutta vuotta!

Näin päästiin onnellisesti uudelle vuodelle. Ei paukkuneet pommit niin rajusti, että olisi silmät irti päästä. Eikä riehuttua niin, että olisi paikat hajalla. :-D Ei, ihan rauhallisesti meni.

Joulukin meni sukkeelaan. Pukki ei suuria tuonnut, kiitos kuitenkin kirjoista. Sovimmekin, että lahjana on joulun jälkeen risteily Viking Grace laivalla. Laivalla käytiin kylpylässä lillumassa poreaaltaalla ja eri saunoissa lämmittelemässä. Muutenhan se meni rentoutuen ja katsellen ikkunasta maisemia.

Uusi vuosi ja uudet kujeet. Jaa, mitä lie sitten tuokaan tullessaan. Ainahan nää vuodenvaihteet tuo jotain muutosta. Ainakin töissä tiimi muuttuu, katsotaan miten muuttuu toiminta. Uusi tiimipäällikkö tulee, mutta minkälaiset toimintatavat.

Marmattamistahan mulla olisi tästä Suomen oloista, mutta mä en halua tästä blogista mitään ruikutuskanavaa. Tulkoon kylään tai kutsukoon mut kahville, niin voin sitten avautua. :-D 

Ai, uuden vuoden lupauksia... tota... en mä nyt varsinaisia lupauksia oo tehnyt, mutta tavoite on kun mittarilukema iän suhteen on 50, paino alkaa 7 numerolla. Muutoin terveellisiä elämäntapoja. Viina ym. haasteet heitän huis helvettiin. Silloin kun on drinkki paikallaan, silloin se hyvälle maistuu. 

Heipatirallaa!

Kommentit

Nollavaimo sanoi…
Ja minäkin kuikin täällä ! :)

Suositut tekstit