22-21 yhden äänen erolla...

Tammikuu vaihtuikin jo helmikuuksi, mutta mukavaa talvea mennään. On lunta mukavasti ja pakkasetkin ovat olleet kohtuullisia lämmitystä ajatellen. Hiihtämään en ole päässyt, jos noilla "laudan kappaleilla" vielä hiihtää pystyy, mutta kuntoilun kannalta lumitöitä ihan mukavasti. Kohta varmaan täytyy ottaa uusi kierros pihalla, kun uutta lunta pukkaa.

Alkuvuodesta sain tehtyä koko kylän lennäkin. On se kumma kun kiire pukkaa, niin johan ohjelmat temppuilee. Mutta tuli siitä ihan siisti, väelle kelpasi. Tein villahde.blogspot.fi blogi pohjan tueksi lennäkille, jotta ihmisiä saataisiin kiinnostumaan mitä täällä Villähteellä tehdään ja touhutaan. Varsinkin alueelle juuri muuttaneita toivotaankin tutustumaan lähiympäristöönsä.

Niin, otsikko 22-21. Näin täpärällä äänestyksellä päädyttiin siihen, että vuoden 2016 alusta olemme lahtelaisia. Nyt tulee koettua ensimmäinen kuntaliitos. Johan tonne on raivattu tienpohjaa uusille asuinalueille, jotka reunustaa nykysistä Lahden ja Nastolan rajaa. Mutta nyt saadaan rajan kirous pois. 

Onhan näistä kuntaliitoksista vauhkottu jo useampi vuosi eri kokoonpanoilla, mutta nyt päädyttiin tähän pienimpään. Onko luvassa hyvää vai huonoa, mutta toivoa olisi alueen kehittymiselle. Millaista se on sitten, niin nähdään vuosien kuluttua. Iso voi olla peikko tai nallekarhu. :-D

 

Kommentit

Suositut tekstit