Olisko kesä jo?

Kuppi kahvia ja siitä lähtee helatorstai pikkuhiljaa liikkeelle. Ei kai tarvis olla klo 8 liikkeellä, mutta kun on vaan orjentoitunut arjen aikatauluun. Tää välipyhä sotkee tässä välissä. Ihme, että siitä on tehty toisille työpäivä ja toisille edelleen vapaapäivä. Katselinkin juna-aikatauluja, että mikäs juna nyt sitten kulkisi ja miten.

Vauhikas kevät taas ollut ja jatkuu vielä ensiviikon puolelle. Saadaan uudet kylmäasentajat töihin. On tässä ollut arviointilappujen keräilyä ja OPE-arvioinnin tekemistä, jotta saatais myös tutkintotodistukset aikaiseksi. Sitten vielä loppu heksu diipa daapoineen kirjoittaa, että saataisin lain edellyttämä hommakin hoidettua. On niin toimistorotta olo.

Koira makoilee pihalla, mut piru  vie kun sillä joskus tulee hinku lähtee pihalta. Tein kyllä portin, mutta ovela koira löysi heikon lenkin ja sujahtaa ali. Ei se onneksi kokoajan tee, mutta kytättävä sitä on välillä tosta ikkunasta.

Ei jotenkin meinaa uskoa, et kuukauden päästä on juhannus. Tuntui, että juuri nyt tuli lehdet vasta puihin. Mut tää suvi on nyt tätä ja näillä mennään.

Kohta aamusaunaan....

Moro! J

Kommentit

Suositut tekstit