Asioita ajettavaksi Lahessa.

Moi! 

Ennakkoäänestys käynnissä ja jatkuu vielä ensi viikkoon. Kiitos, jos olet käynyt jo äänestämässä ehdokastasi. Olet tehnyt hyvän valinnan.

Jos et ole vielä käynyt äänestämässä, lue hetki tästä voisiko #liikenytlahti porukasta olla sinun ehdokkaasi?

Kuntatasolla asialistalla on paljon pohdittavaa niistä asioista mitä itse pitää tärkeänä ja haluaa ajaa niitä. Samalla pohdittavaksi tulee ne asiat, mistä saadaan rahoitus ja mikä on muiden puolueiden ehdokkaiden näkemys. Päätökset tulee viimeistään valtuuston äänestyksissä päätettäviksi.

Liike Nyt ehdokkaat haluavat muistuttaa, että vaikka olisimmekin valtuustossa päättämässä asioista, yhtälailla ne vaikuttavat meidänkin arkeen. Ehdokkaamme ovat läpileikkaus tavallisia kuntalaisia. Osa on yrittäjiä, jotka arjen keskellä tekevät työtään ja työllistävät työntekijöitä. Kaikki päätökset mitkä vaikuttavat heidän arkeen, voivat olla myös ehdokkaidemme päättämiä. Eikä päätökset välttämättä aina ole ehkä hyviä mutta haemme niistä edistäviä.

Osa ehdokkaistamme on koulutuksen ja kasvatuksen ammattilaisia. He näkevät arjen tästä näkökulmasta ja tekevät parhaimpansa mukaisesti hyväksyttäviä päätöksiä edistääkseen asiaa. Lisäksi on eläkeläisiä, jotka ovat työuransa jo tehneet, mutta asukkaina käyttävät palveluja. Heitäkin koskevia päätöksiä tehdään valtuustossa ja niiden taakse haetaan hyväksyttäviä päätöksiä. Liike Nyt Lahti ei saanut tällä kertaa nuoria ehdokkaakseen, mutta emme halua silti heitä unohtaa, koska Lahti tarvitsee mm. lapsiperheitä kasvaakseen ihmisten kaupunkina. 

Eli emme lähde lupausten linjalle, ehkä vaalislouganimme verran - Vastinetta verorahoille, mutta muuten haluamme ajaa Lahden asiaa eteenpäin. Liike Nyt Lahden viisi teemaa muodostaa rungon, josta lähdemme liikkeelle. 


Olitpa minkä puolueen kannattaja, tule mukaan Nettiparlamenttiimme. Et tarvitse kirjautua, vaan osallistu keskusteluun vaalien välillä. Emme halua haukkuja huonoista päätöksistä vaan keskustelun tuleviin päätöksiin. Lisäksi haetaan taustoja päätöksiin.


Liike Nyt Lahen ehdokkaat numeroilla 61 - 66. Käytäthän äänioikeuttasi.

Kommentit

Suositut tekstit